петак, 1. март 2013.

35. међународни сајам туризма

Удружење Грађана Будућност Обреновца је у оквиру изложбеног простора Привредне Коморе Београда узео учешће на 35-ом међународном сајму туризма.
Туристичка понуда излагача УГБО је била следећа:
1.Занатско грничарска радња Ђорђевић која је представила употребну грничарију као и на самом штанду директно показала начин израде исте.
2.Пољопривредно газдинство Мирка Станимировића, из села Конатице,је показало гастрономску понуду која се огледала кроз домаће специјалитете млечних производа.
3.Пољопривредно газдинство Драгише Паића,из села Конатице, је приказало гастрономску понуду кроз специјалитете прављене од аутоктоне врсте свиња мангулице.
4.Пољопривредно газдинство Душан Павловић, из села Стублине,је приказало гастрономску понуду кроз пршут спремљен по далматинском рецепту, као и вино произведено на свом газдинству.
5.Етно ресторан "Дуња дуња" је приказао гастрономску понуду са свог мениа домаће кухиње.
6.Ликовна галерија "Хелена" је изложбени простор улепшала сликама својих ликовних уметника, који су на самом штанду и сликали.
7.Удружење гуслара "Никола Тесла" је показало неговање традиције кроз гусле,као и српску беседу.
8.Октет "Василије" је кроз директан наступ на изложбеном простору приказао српско појање, као и изведбу старих српских песама.
9.Кроз видео и штампани материјал светиње Посавине смо промовисали понуду верског туризма.
10.У оквиру урбане туристичке понуде смо промовисали клуб Левел, као и сценског шминкера Катарину Поповић.
Сам изложбени простор УГБО је био један од најпосећенијих простора у оквиру Привредне Коморе Београд,који је својом разноликом понудом која се огледала у горе наведеном пленио пажњу многих посетилаца који нису одолели да пробају гастрономске производе, купе комад грничарије, уживају у звуцима традиционалне музике кроз гусле и спрско појање, а кроз урбану журку обогаћену DJ-ем, прављењем коктела, као и у осликавању лица сценског сминкера Катарине Поповић, многи млади посетиоци, а и они мало старији су се заустављали да пробају коктел и опусте уз клубску музику.

35. међународни сајам туризма

Нема коментара:

Постави коментар