уторак, 4. децембар 2012.

Учешће на међународном сајму предузетништва БИЗНИС БАЗА

Удружење грађана Будућност Обреновца је узело учешће на међународном сајму предузетништва БИЗНИС БАЗА у периоду од 29.11.2012.г. до 1.12.2012.г.
На сајму се УГБО представило са пројектом бање СТАНОБАРА у Великом Пољу код Обреновца. На постојећој парцели од 7 хектара је до сада урађено геосондирање на преко 40 локација која се на дубини од 165м показала да постоје изворишта термалне воде за коју се предпоставља да је главни базен жиле која се показује код хотела Обреновац и која је више година познато купалиште обреновчана као и посетилаца из околине. Парцела је иначе сврстана у грађевинску зону и приватно је власништво што будућем инвеститору умногоме олакшава процедуру решавања улагања. Потез ове парцеле је у доба аустроугарске владавине тадашња властела користила за лечење  костобоље и кожних обољења.
У оквиру сајма су се успоставили контакти који ће се надамо се позитивно реализовати у наредном периоду. Током сајма су представници УГБО присуствовали великом броју семинара и саветовања из области инвестиција као и приступних фондова.
ГАЛЕРИЈА

Нема коментара:

Постави коментар