четвртак, 11. август 2011.

Презентација књиге ЈУГОСЛАВИЈА НА ТЕХНИЧКОМ ПОЉУ од 1919 до 1929 год.

Дана 21.07.2011.год. у организацији  удружења грађана БУДУЋНОСТ ОБРЕНОВЦА  одржана је презентација књиге ЈУГОСЛАВИЈА НА ТЕХНИЧКОМ ПОЉУ од 1919 до 1929 год.
Презентација књиге се одржала у летној башти клуба LEVEL. Књигу је презентовао др. Слободан Отовић иначе председник удружења ГРАЂЕВИНСКИХ ИНЖЕЊЕРА СРБИЈЕ.
Самој презентацији је присуствовао велики број омладине као и представника  политичких партија и невладиних организација. Садржај књиге иначе говори о експанзији развоја и изградње Србије са тачним финансиским извештаима за сваки пројекат посебно  као и о једном одговорном односу и утицају струке у самом развоју Србије у том раздобљу. Након завршене презентације по један примерак књиге је др. Отовић поклонио библиотеци Обреновачке Цркве, удружењу грађана Будућност Обреновца као и г. Влајковић Владану  инаце власнику клуба LEVEL.
Утисак свих присутних је био крајње позитиван, као и сугестија да се оваквих презентација са овом и слицним темама треба одржати што више с'обзиром на стање у развоју Србије.
Саму презентацију су пропратили локални медији ТВ МАГ, Палеж као и Обреновачка хроника.
галерија
видео

Нема коментара:

Постави коментар